De ledige hænder

Hos Brandero er vi i den heldige situation, at vi sammen med vores kunder hver eneste dag arbejder for fremskridtet i Danmark. Hver eneste gang en ny person bliver ansat i en virksomhed – offentlig såvel som privatejet – bliver nye opgaver løftet til gavn for både virksomheden, den nyansatte og samfundet som sådan.

Når Dansk Industris administrerende direktør, Karsten Dybvad, går ud og siger, at den danske økonomi går glip af 34 milliarder fordi der mangler hænder til 45.000 job, gør det derfor en smule ondt på vores selvforståelse: Vi brænder for at matche virksomheder og jobsøgende. Faktisk brænder vi så meget for dét, at firmaet, der driver Brandero hedder MatchWork.

På tv2.dk kunne man tidligere på ugen læse om en konkret virksomhed, der sagde nej til ordrer på grund af manglende ansøgere og Dansk Industri havde en anden historie om en virksomhed der manglede specialister. Mediet Erhverv København har også rapporteret om at byggebranchen, hoteller og spisesteder døjer med ubesatte job. Med en ledighed der er under 4%, bør man som virksomhedsejer og rekrutteringsansvarlig da også tænke i nye baner.

Nye tider kræver nye metoder

Før vi finder dommedagsbasunerne frem, er det dog også værd at fremhæve nogle andre tendenser. Som eksperter inden for området ved vi, at det i dagens jobmarked både er virkeligt vigtigt og ekstremt svært at ramme dem, der måske ikke ved, de er i markedet for et job i lige din virksomhed.

I Brandero tror vi på at kombinationen af effektiv employer branding i sammenhæng med relevant, online markedsføring på blandt andet sociale medier og jobportaler, er løsningen for små og mellemstore virksomheder. Det har vi indtil videre fået mere end 900 virksomheder med på.  Et godt eksempel er detail-kæden Johannes Fog A/S, der oplever at få op til fire gange så mange ansøgere som førhen – vel og mærke ikke kun inden for én jobkategori!

Så derfor: Hvis du har problemer med at tiltrække arbejdskraft, så overvej om det er på tide at skifte hest og prøve en ny metode. Vi kan naturligvis ikke garantere at det løser alle problemer med alle rekrutteringsprocesser, men vi kan garantere, at sidste års model er gået ud af produktion og ikke længere løser dine problemer.

Brandero leverer de bedste kandidater i din branche

Brandero er et MatchWork A/S produkt
Betingelser og retningslinjer | Privatlivspolitik