”Før vi fik et Brandero ansøgersite fik vi 16 ansøgninger til en stilling som kasseassistent. Til den samme stilling fik vi 62 ansøgninger – efter vi havde fået ansøgersitet!”

Lise Lotte Polviander Erichsen, HR Chef, Johannes Fog A/S

Johannes Fog A/S er en af Sjællands største udbydere indenfor trælast og byggematerialer. De har eksisteret i knap 100 år, har omkring 450 medarbejdere og er kendt af de fleste for deres faglighed, grundighed og høje kvalitetsniveau. Det har givet dem et godt renommé både som virksomhed og arbejdsgiver. Alligevel oplevede de af og til udfordringer med at få nok ansøgninger til deres stillinger og fandt ikke altid de ønskede medarbejdere.

For et halvt år siden fik Johannes Fog præsenteret en helt ny måde at understøtte rekrutteringen af nye medarbejdere, som kunne være med til at give dem flere og mere relevante ansøgere. De besluttede sig for at prøve det af og fik derfor kort efter et Brandero ansøgersite, der fortæller om deres virksomhed som en arbejdsplads – om fx medarbejdergoder, arbejdsglæde og ledige stillinger.

Johannes Fog kunde hos Brandero

Johannes Fog oplever mange fordele ved brugen af Brandero:

  • Op til 4x så mange ansøgere efter implementering af ansøgersitet – til de samme stillinger!
  • Flere relevante profiler blandt ansøgere
  • Flot præsentation af virksomheden, der fungerer som employer branding – året rundt
  • Brugervenligt site med nem oprettelse af ledige job
  • Jobannoncering direkte fra sitet til andre online jobmedier
  • Jobannoncering på sociale medier som Facebook og LinkedIn – direkte fra sitet

”Vi brugte Brandero, da vi vækstede og havde behov for en ekstra medarbejder med høj faglighed. Vi må være ærlige at sige, at vi er meget overraskede over så høj kvalitet, vi fik i ansøgningerne, og hvor kompetente ansøgere vi fik. Selvom vores brand endnu ikke er særlig kendt, lykkedes det os at tiltrække økonomichefer med flere års erfaring. Vi vil til enhver tid bruge vores Brandero ansøgersite igen, næste gang vi skal finde en nye medarbejder.”

Jonas Martinsen, Revisor, Retio

Retio er et moderne revisionshus med fingeren på pulsen, der først og fremmest leverer kompetent inden for rådgivning, bogføring og revision. Helt grundlæggende dækker de kunders behov for kompetent, økonomisk rådgivning, da økonomi handler om tillid og overblik.

De har brugt Brandero til at tiltrække virkeligt kompetente ressourcer til en ung organisation, der går op i digitalisering i en ellers lidt konservativ branche. Ved at benytte digitalisering dér, hvor det giver mening, kan de levere økonomisk forretningsudvikling og på den måde hjælpe virksomheder til et sundere, stærkere økonomisk fundament.

Retio har oplevet to primære fordele ved brug af Brandero:

  • Høj tiltrækningskraft selvom de er en relativt nystartet virksomhed
  • Høj kvalitet blandt ansøgere
Retio kunde hos Brandero