Nye ledighedstal for Danmark

I disse dage kan man i flere medier læse, at ledigheden er faldet yderligere og nu er nede på 3,9%. I runde tal betyder det, at der nu kun er lidt over 100.000 ledige personer i Danmark hvilket er det laveste niveau i ni år. Du kan læse den generelle historie på fx Business.dk.

Nogle har det sværere end andre

Et opsving som det vi ser lige nu, fordeler sig sjældent helt ligeligt. På helt jævnt dansk betyder det, at nogle brancher bliver tømt for talent tidligere end andre. DR har således både en historie om manglen på hænder i industrien og en om manglen på ledige håndværkere. I nogle brancher har man haft held med at importere arbejdskraft, men de opdaterede tal for Eurozonen viser, at ledigheden også er faldende her. Faktisk er den på sit laveste de seneste ti år.

Alt andet lige betyder det flere ting. Vigtigst at alt betyder det, at virksomheder enten må sige nej tak til opgaver eller at forbrugerne må væbne sig med tålmodighed, når en opgave skal udføres. For mange firmaer kan det betyde tab af indtægt.

Dernæst betyder det også, at dit firmas næste rekruttering kan blive langt sværere end den forrige. Og hånden på hjertet: Hvis du husker på hvor svær dén var, er det måske ikke verdens bedste nyhed.

Ikke mindst hvis man skal ud at rekruttere blandt folk, der hverken er aktivt eller passivt jobsøgende, fordi de muligvis er tilfredse med deres nuværende arbejde.

Rekruttering er ikke altid den største fornøjelse…

Er der hjælp at hente?

Den gode nyhed er, at du kan hjælpe dig selv lidt på vej. For at gøre det, skal du naturligvis have en platform, hvor du gør opmærksom på jobbet og hvad der gør dit firma til noget heltspecielt.

Dernæst er det vigtigt, at du får ledt trafik ind til dit site – det nytter ikke noget at have verdens bedste jobbeskrivelse, hvis ingen læser den.

Med et ansøgersite fra Brandero får du de to ting i én samlet pakke. Meget lettere end det, bliver det næppe.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du udfylde nedenstående felter, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt.

Brandero leverer de bedste kandidater i din branche

Brandero er et MatchWork A/S produkt
Betingelser og retningslinjer | Privatlivspolitik