Slip for GDPR-byrden, når du finder nye medarbejdere!

Hvis du er ansvarlig for at finde nye medarbejdere, gør vores nyeste tiltag dit liv lettere.

Da vi lancerede Brandero, var formålet at gøre det lettere for firmaer at få tiltrukket de rigtige kandidater til ledige stillinger.

Det er dog kun en af de mange opgaver man har, når man skal rekruttere medarbejdere. En anden – og måske lige så vigtig – del er at holde styr på ansøgningerne.

Når vi på det seneste har talt med vores kunder, er noget af det, der har fyldt rigtigt meget hos dem persondataforordningen.

Den nye persondataforordning – GDPR – trådte nemlig i kraft i maj. Selvom der er rigtig meget godt at sige om den, gør den dog tingene en anelse mere besværlige, når man søger efter nye medarbejdere. Især for de små- og mellemstore virksomheder, som ikke har store (og dyre) systemer til at holde styr på data.

Persondataforordningen af 25. maj 2018
Når du som arbejdsgiver modtager ansøgninger, kan de opbevares så længe rekrutteringsprocessen står på. Finder du ikke ansøgningen interessant eller relevant, skal den slettes med det samme. Når stillingen er besat, skal ansøgningerne slettes.

Fremadrettet skal man nemlig huske at slette e-mails fra ansøgere, hvis man modtager ansøgninger på den måde. Husker du – hånden på hjertet – det?

Derfor har vi lavet en ny feature, der skaber værdi for dig, når du skal finde nye medarbejdere:

Fremover slipper du som Brandero-kunde nemlig for at huske den måske lidt kedelige opgave med at slette ansøgninger fra din indbakke. Faktisk vil de slet ikke komme ind i din indbakke længere!

Som en ekstra bonus giver det dig også et langt bedre overblik over de personer, der har ansøgt.

Sig goddag til den nye liste med ansøgere

Vi er i sidste fase af udviklingen af den liste, der samler de ansøgninger du modtager, når du slår nye job op på dit Brandero ansøgersite. Listen vil:

  • Gøre det let at overholde persondataforordningen, fordi vi sørger for at holde styr på data per jobopslag
  • Indeholde alle data fra ansøgerne ét sted – inklusiv alle dokumenter de har vedhæftet
  • Spare dig tid, fordi du lettere kan sammenligne ansøgere og holde styr på dem

Fremadrettet vil alle Brandero-kunder få adgang til en liste per job. Det betyder, at hver gang et ledigt job indrykkes, modtages ansøgningerne til jobbet på én samlet liste. Du får en e-mail, hver gang en person ansøger med direkte link til ansøgningen i Brandero. Hvis du hellere vil gøre som hidtil, kan du også vælge det.

Vi forventer at opgradere Brandero med denne nye feature i midten af september. Hvis du gerne vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på contact@brandero.com

Brandero leverer de bedste kandidater i din branche

Brandero er et MatchWork A/S produkt
Betingelser og retningslinjer | Privatlivspolitik